Stehags intresse- & försköningsförening

Info kring Stehagsdagen 2020

Stehagsdagen ställer inte in, vi ställer om!

Världen är i en orolig och osäker tid just nu med mycket som satts på paus. I en tid vi aldrig någonsin upplevt tidigare berörs vi alla på ett eller annat sätt och även vardagen vi är så vana vid skall fortlöpa dag in och dag ut.

Upplevelse- och besöksnäringen är några branscher som drabbats extra hårt av denna pandemi och liksom stora festivaler och arrangemang har Stehagsdagen fått tänka om. Vi som hade planerat att umgås och njuta av härlig musik, brolopp och överraskningar får helt enkelt vänta till nästa år.

Något som introducerats under denna svåra tid är just ”Vi ställer inte in, vi ställer om” och det är just vad Stehagsdagen gör. I den konstellation som arrangemanget är just nu går det inte utifrån dem restriktioner och regler som finns att genomföra dagen den 19/9, men misströsta ej. Under 2021 fyller vi 10 år (!!) och det skall vi fira genom att slå på den stora trumman. Håll utkik i våra kanaler och på www.stehag.org för mer information.

Ta hand om varandra, tvätta händerna så ses och hörs vi igen ❤

Stehagsdagen
Stehags Intresse- och Försköningsförening